Het begon met een tandenborstel…

Inderdaad. Die onmisbare tandenborstel die we dagelijks gebruiken en als eerste in de bagage stoppen wanneer we op vakantie, weekendtrip of zakenreis gaan.

Onze elektrische tandenborstel. Want uiteindelijk tilt die onze belangrijkste troef naar een hoger niveau: onze glimlach!

Na veel te hebben gereisd - vooral korte zakelijke reizen - bleef de vraag telkens opnieuw komen waar ik dit apparaat nu weer in moest opbergen, zodat dit toch op een hygiënische en gemakkelijke manier kon worden opgeborgen. En voor de verandering eens een toffe en hygiënische oplossing in plaats van de saaie doodse plastic case. Aangezien ik nergens vond wat volgens mij de ideale oplossing was, heb ik die dan maar zelf gecreëerd: de b-case.

Perfect van formaat om één elektrische tandenborstel en 2 aparte opzetborsteltjes in te plaatsen, en bovendien nog ruimte voor je favoriete tube tandpasta.

Zeer licht, veilig, wasbaar, hygiënisch, en dit in een origineel en grappig ontwerp, klaar om zo in je bagage te gooien. Geen gedoe, geen gesukkel. Gewoon gemakkelijk, en eigenlijk onmisbaar.

Benedicte Van Quaethem
Benedicte Van Quaethem